Lézergravírozás Budapest

Magas minőségű lézergravírozás

Cégünk az amerikai gyártmányú, Epilog CO2 lézeres gépünkkel csúcsminőségben kínál nagy sebességű lézergravírozási, -vágási és -jelölési szolgáltatásokat ügyfeleink részére különféle anyagokra, beleértve a fát, akrilt, gumit, bőrt és bizonyos fémeket (pl. eloxált alumínium) is. 

A legmodernebb lézervágási és lézergravírozási technológiánkkal hihetetlenül precíz vonalakat, íveket és mintákat tudunk elkészíteni, viszonylag gyorsan és más eljárásokhoz képest olcsóbban. Tehát ha bélyegzőre, egyedi termék címkére, gravírozott céges ajándéktárgyakra, cégtáblára, egyedi lézergravírozott dekorációs tárgyakra lenne szüksége otthonába vagy irodájába, mi segítünk megvalósítani az elképzeléseit.

Alább bemutatunk néhány olyan projektet, amit csak lézervágással vagy lézergravírozással lehet igazán szépen kivitelezni:

  • egyedi műbőr termék címke,
  • személyre szabott ajándékok és díjak,
  • gravírozott céges reklámtárgyak (pl. tollak, kulcstartók, termoszok, tálalódeszka, stb.),
  • bélyegzők,
  • cégtábla,
  • névtábla,
  • tájékoztató ajtótábla,
  • makettkészítés,
  • prototípus-készítés.

Minden olyan vállalkozás, magánszemély vagy szervezet részére ajánljuk a lézergravírozási és -vágási szolgáltatásainkat, akik egyedi és személyre szabott termékeket szeretnének létrehozni. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk megmunkált anyagok magas minőséget képviselnek, megfizethető áron és gyors kivitelezési határidővel készülnek.

Gravírozott ajándékötletek

Kedveskedjen lézergravírozott ajándékkal ismerősének, családtagjának egy jeles évfordulóra, nyugdíjba vonulás alkalmából vagy születésnapra.

Egy gravírozott babaajándék vagy babjáték örömteli meglepetés lehet az első babalátogatóra, keresztelőre vagy születésnapra.

Vállalkozások gravírozott céges ajándékot nemcsak egy különleges eseményhez kapcsolódóan adhatnak ügyfeleiknek, hanem mindennapi használatra, saját brandépítésre is használhatják ezeket.

A gravírozott ballagási ajándék szép emléket jelenthet a diákkoról.

Egy gravírozott nászajándék örök emlék lehet az ifjú pár számára.

Az esküvő alkalmával köszönetet mondhat egy jól kiválasztott gravírozott szuvenírrel az örömszülőknek és a koszorúslányoknak. 

A gravírozható ajándéktárgyak száma végtelen, de íme néhány trendi ötlet: golyóstoll szett, elegáns ajándék szett, A4-es mappa mágneses zárral, üzleti ajándék szett, okosmappa, vezeték nélküli hangszóró, lehallgatásbiztos telefontok, powerbank, külső akkumulátor, szerszámkészlet, elemlámpa, kerékpárjavító készlet, multifunkciós kemping készlet, textilbélyegző, ruhabélyegző, napszemüveg.

Ha öt szóban kellene jellemezzük a CO2 lézergravírozást, akkor az a következő lenne: pontos, gyors, tartós, sokoldalú és megfizethető. 

A lézergravírozás hátránya, hogy nem tudunk 305 x 610 mm-nél nagyobb felületű anyagot megdolgozni, sem olyan tárgyat amelynek a vastagsága nagyobb, mint 178 mm. Azonban az általunk biztosított munkaszélesség és vastagság még mindig sokféle projekt számára elegendő.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.