1–20 termék, összesen 96 db

Ezüst
Fekete

3 SERVICE –

SKU: MO9503
2730 Ft
Kemping evőeszköz készlet, rozsdamentes acélból, alumínium nyéllel. Multifunkciós kanál, villa és kés fehér ajándékdobozban.
Arany
Fekete

5 Service – Rozsdamentes acél evőeszköz

SKU: MO6149
1879 Ft
Többször használható rozsdamentes acélból készült evőeszközkészlet, amelyet könnyedén magával vihet, bárhová is megy, az otthonról hozott ebédek remek kiegészítője. Ez a készlet kést, villát, kanalat, szívószálat és ez utóbbi tisztítására alkalmas kefét tartalmaz. A szett minden eleme elfér a cipzáras, akasztó zsinóros neoprén tokban.
Fehér
Fekete
Királykék
Lime
Narancssárga
Piros

Alabama – RPET palack, PP kupakkal

SKU: MO6467
1779 Ft
RPET-ből készült ivópalack, a PP kupakban kihajtható ivórésszel, szívószállal. Űrtartalom: 650 ml. Maradjon hidratált egész nap ennek a hasznos, újrahasznosított PET műanyagból készült palacknak a segítségével. A szívószállal ellátott fedélnek köszönhetően könnyen és biztonságosan lehet inni belőle, így ideális sportolás közbeni használatra. Nem alkalmas szénsavas italokhoz.

Ameland – Palack bambuszfedéllel

SKU: MO6413-22
2043 Ft
Üveg ivópalack bambuszból készült, fém fogantyúval ellátott kupakkal. Űrtartalom: 500 ml. Maradjon hidratált egész nap, és vigye magával ezt a palackot bárhová. A fogantyú segítségével könnyedén magával viheti, vagy karabineres eszközeihez rögzítheti. A bambuszfedél kellemes, természetes megjelenést kölcsönöz a palacknak. Szivárgásmentes. A bambusz természetes anyag, termékenként szín- és méretbeli eltérések jelentkezhetnek, ami befolyásolhatja a dekoráció végső eredményét.

Arctic – Duplafalú palack

SKU: MO6896-16
4291 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél palack, fogantyúval ellátott fedéllel. Szivárgásmentes. Űrtartalom: 500 ml.

Arom – Duplafalú rozsdamentes acél bögre

SKU: MO6918
2543 Ft
Duplafalú, rozsdamentes acél szublimációs retró bögre nagyméretű karabiner füllel. Űrtartalom: 300 ml.
Burgundi
Ezüst
Fehér
Fekete
Tengerészkék

Aspen Cork – Duplafalu palack

SKU: MO6313
4260 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termoszpalack parafa aljjal. Ez a palack melegen vagy hidegen tartja az italokat, így egész nap élvezheti őket, és hidratált maradhat. A parafa alj természetes megjelenést kölcsönöz a palacknak. Űrtartalom: 500 ml. Szivárgásmentes.
Áttetsző
Áttetsző kék
Áttetsző szürke
Fehér
Fekete
Királykék
Narancssárga
Piros
Zöld

Aspen Glass – Üveg palack

SKU: MO9800
1647 Ft
650 ml űrtartalmú üveg palack rozsdamentes acél kupakkal. Nem alkalmas szénsavas italokhoz. Szivárgásmentes.
Fehér
Fekete
Kék
Lime
Narancssárga
Piros

Astoglass – Üveg pohár

SKU: MO9992
1985 Ft
Üveg pohár szilikon markolattal és tetővel. Űrtartalom 350 ml. Mivel ez egy szimplafalú bögre, hőátadás lehetséges.
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Narancssárga
Piros
Zöld

Athena – Duplafalú termoszpalack

SKU: MO6750
5557 Ft
Duplafalú termoszpalack újrahasznosított rozsdamentes acélból (90% újrahasznosított rozsdamentes acél, 10% rozsdamentes acél). Szivárgásmentes. Űrtartalom: 500 ml.
Fehér
Fekete

Baaks – Bambusz és PP uzsonnásdoboz

SKU: MO6627
3285 Ft
Kétszintes PP uzsonnásdoboz bambuszfedéllel. Kivehető PP elválasztóval és 3 evőeszközzel, poliészter rögzítőpánttal. Űrtartalom 2x400 ml. Vigyen magával egészséges, házi készítésű ebédet a munkahelyére vagy egy piknikre. A két különálló doboz és az elválasztók segítségével könnyen magával vihet többféle ételt és hozzávalókat. A dobozban a többször használható evőeszközök számára is talál helyet. A bambuszfedél természetes hatást kölcsönöz. A bambusz természetes anyag, színében, mintázatában és méretében esetenként eltérő lehet.

Batami – Duplafalu üvegpalack

SKU: MO6854-22
6636 Ft
Duplafalú palack boroszilikát üvegből, fém fogantyús bambusz kupakkal, teaszűrővel. Űrtartalom: 400 ml.

Batumi Glass – Duplafalú termoszpalack

SKU: MO9420-22
4855 Ft
Duplafalú hőálló üvegből készült palack teaszűrővel, bambusz tetővel. 400 ml űrtartalom. A bambusz természetes anyag, színében, mintázatában és méretében esetenként eltérő lehet. Szivárgásmentes.
Arany
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Narancssárga
Piros
Zöld

Belo Bottle – Duplafalú palack

SKU: MO9812
4153 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termoszpalack. Űrtartalom 500 ml. Szivárgásmentes. Egy egyszerű kialakítású, duplafalú palack, hogy kedvenc italát bárhol melegen vagy hidegen tarthassa. Tökéletes, hogy magával vigye utazásra, kirándulásra vagy piknikre.
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Piros
Zöld

Big Moss – Palack

SKU: MO9350
1423 Ft
Szimplafalú alumínium palack karabinerrel. Űrtartalom: 750 ml. A karabiner hegymászásra, védőfelszerelés céljára nem alkalmas. A szublimációs nyomtatás csak a fehér színű terméken érhető el. Szivárgásmentes.
Ezüst
Fekete
Kék
Piros

Biscing – Alumínium kulacs

SKU: KC1203
1498 Ft
Szimplafalú alumínium kulacs. Űrtartalom: 600 ml.
Benzin
Bézs
Ezüst
Fehér
Fekete
Sötétzöld

Brace – Duplafalú rozsdamentes acél pohár

SKU: MO6276
4096 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél pohár PP fedéllel. Űrtartalom: 350 ml. Szivárgásmentes. Vigye magával kedvenc kávéját, teáját vagy más forró italát ebben a pohárban. Az italt forrón vagy hidegen tartja, így egész nap élvezheti.
Bézs
Ezüst
Fehér
Fekete

Brace + – Duplafalú rozsdamentes acél pohár

SKU: MO6579
4757 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél pohár PP fedéllel. Űrtartalom: 510 ml. Szivárgásmentes. Vigye magával kedvenc kávéját, teáját vagy más forró italát ebben a pohárban. Forrón vagy hidegen tartja az italát, így egész nap élvezheti.
Fehér
Fekete
Királykék

Chai – Üvegpalack szilikon tokban

SKU: MO6845
2757 Ft
Üvegpalack szilikon tokban, bambusz kupakkal, pamut csuklópánttal. Nem alkalmas szénsavas italokhoz. Szivárgásmentes. Űrtartalom: 500 ml.
Arany
Ciklámen
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Lime
Narancssárga
Piros
Titán
Türkiz

Chan – Duplafalú termosz

SKU: MO8314
3434 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termosz. Űrtartalom: 500 ml. Szivárgásmentes. Ez a termoszpalack hosszabb ideig melegen tartja kedvenc italát. Vigye magával ezt a palackot, és élvezze a kávét vagy teát az úton.