Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Fehér
Fekete

Baaks – Bambusz és PP uzsonnásdoboz

SKU: MO6627
2913 Ft
Kétszintes PP uzsonnásdoboz bambuszfedéllel. Kivehető PP elválasztóval és 3 evőeszközzel, poliészter rögzítőpánttal. Űrtartalom 2x400 ml. Vigyen magával egészséges, házi készítésű ebédet a munkahelyére vagy egy piknikre. A két különálló doboz és az elválasztók segítségével könnyen magával vihet többféle ételt és hozzávalókat. A dobozban a többször használható evőeszközök számára is talál helyet. A bambuszfedél természetes hatást kölcsönöz. A bambusz természetes anyag, színében, mintázatában és méretében esetenként eltérő lehet.

Chan Lunchbox – Acél uzsonnásdoboz

SKU: MO9938-16
4349 Ft
Rozsdamentes acélból készült doboz, erős oldalsó csatolással, szivárgásmentes. Űrtartalma 750 ml.

Chan Lunchbox Colour – Acél uzsonnás doboz

SKU: MO6638-03
6183 Ft
Rozsdamentes acélból készült doboz, erős oldalsó csatolással, szivárgásmentes. Űrtartalma 750 ml.

Chiniwa – Duplafalú ételtároló

SKU: MO6478-16
9096 Ft
Duplafalú, rozsdamentes acélból készült, hőszigetelt termoszedény csavaros kupakkal. Űrtartalom: 800 ml. A kupakot levéve tálként is használhatja. Tartsa frissen és melegen ételeit ebben a szigetelt tárolóban.

Debris termosz szett

SKU: AP733833-21
13254 Ft
Duplafalú, rozsdamentes acél termosz (500 ml) bambusz hordfedéllel és duplafalú, rozsdamentes acél pohár. Kraft papír dobozban. Méret: ø93×305 mm

Double Chan – Acél uzsonnásdoboz

SKU: MO6212-16
6583 Ft
Kétemeletes rozsdamentes acél uzsonnásdoboz. Két fogást is csomagolhat anélkül, hogy az ételek összekeverednének. Erős és biztos oldalsó rögzítőkapcsai gondoskodnak róla, hogy a doboz szivárgásmentes maradjon. 1200 ml teljes űrtartalmának köszönhetően egy komplett egészséges ebédet hozhat magával munkába. Az élelmiszeripari minősítésű rozsdamentes acél frissen tartja az ételeket.
Fehér
Fekete
Kék
Szürke
Tengerészkék

Indus – Újrah. PP uzsonnásdoboz

SKU: MO6855
2274 Ft
Újrahasznosított PP uzsonnásdoboz légmentesen záródó fedéllel, szilikonszeleppel és két oldalsó csattal. Űrtartalom: 800 ml.

Sao – Rozsdamentes acél doboz

SKU: MO6671-16
6743 Ft
Rozsdamentes acélból készült uzsonnásdoboz erős és biztonságos oldalsó csatokkal. Belső elválasztóval. Űrtartalom: 1200 ml. Vigyen magával egészséges és házi készítésű ebédet a munkahelyére vagy piknikre ebben a robusztus, rozsdamentes acélból készült uzsonnásdobozban. Az oldalán lévő csatok gondoskodnak arról, hogy a fedél útközben is a helyén maradjon. Az elválasztónak köszönhetően könnyen elkülönítheti az ételeket vagy hozzávalókat.

Savanna – Acél uzsonnásboboz

SKU: MO9967-40
3949 Ft
Rozsdamentes acél uzsonnásdoboz bambusz tetővel, 2 evőeszközzel, a fedelet rögzítő poliészter szalaggal. Űrtartalom 600ml. A bambusz természetes anyag, termékenként szín- és méretbeli eltérések jelentkezhetnek, ami befolyásolhatja a dekoráció végső eredményét.

Sonabox – Acél ételdoboz

SKU: MO6301-40
5768 Ft
Rozsdamentes acélból készült ételdoboz oldalsó zárócsatokkal és bambuszfedéllel. Vigye magával kedvenc ebédjét a munkahelyére vagy csomagoljon harapnivalót piknikhez. Az otthonról hozott, tudatos készítésű étel a legegészségesebb ebédek egyike. A 750 ml-es űrtartalommal egy napra elegendő ételt vihet magával. A rozsdamentes acél anyag és az oldalsó csatok gondoskodnak arról, hogy az étel friss maradhasson. A bambuszfedél természetes és stílusos megjelenést kölcsönöz a doboznak. A bambusz természetes anyag, termékenként szín- és méretbeli eltérések jelentkezhetnek, ami befolyásolhatja a dekoráció végső eredményét.
Égszínkék
Fehér
Fekete
Lime

Sunday – PP uzsonnásdoboz evőeszközökkel

SKU: MO6254
1509 Ft
PP-ből készült 1 rekeszes uzsonnásdoboz evőeszközökkel együtt. Vigye magával kedvenc ebédjét a munkahelyére vagy csomagoljon ételt egy piknikre. Az otthonról hozott, tudatos készítésű étel a legegészségesebb ebédek egyike. A 700 ml-es kapacitással egy napra elegendő ételt vihet magával. A készlethez tartozó kés és villa ugyanabból a PP anyagból készült.
Bézs
Fekete

Thursday – PP-ből készült doboz, bambuszfedéllel

SKU: MO6240
2330 Ft
PP-ből készült ebéd- vagy uzsonnásdoboz bambuszfedéllel. Vigye magával kedvenc ebédjét a munkahelyére vagy csomagoljon ételt egy piknikre. Az otthonról hozott, tudatos készítésű étel a legegészségesebb ebédek egyike. Az 1 literes kapacitással egy napra elegendő ételt vihet magával. A bambuszfedél természetesebb és stílusosabb megjelenést kölcsönöz ennek az uzsonnásdoboznak. A bambusz természetes anyag, termékenként szín- és méretbeli eltérések jelentkezhetnek, ami befolyásolhatja a dekoráció végső eredményét.
Fehér
Fekete
Lime

Wednesday – PP-ből készült uzsonnás doboz

SKU: MO6205
1755 Ft
PP-ből készült uzsonnás doboz beépített telefontartó funkcióval. Vigye magával kedvenc ebédjét a munkahelyére vagy csomagoljon ételt egy piknikre. Az otthonról hozott, tudatos készítésű étel a legegészségesebb ebédek egyike. Az 1 literes kapacitással egy napra elegendő ételt vihet magával. Ha pedig úgy alakul, hogy ebéd közben is figyelemmel szeretne kísérni valamit telefonján, a praktikus telefontartó segítségével könnyedén megteheti.