1–20 termék, összesen 39 db

Fehér
Fekete
Királykék
Lime
Narancssárga
Piros

Alabama – RPET palack, PP kupakkal

SKU: MO6467
1779 Ft
RPET-ből készült ivópalack, a PP kupakban kihajtható ivórésszel, szívószállal. Űrtartalom: 650 ml. Maradjon hidratált egész nap ennek a hasznos, újrahasznosított PET műanyagból készült palacknak a segítségével. A szívószállal ellátott fedélnek köszönhetően könnyen és biztonságosan lehet inni belőle, így ideális sportolás közbeni használatra. Nem alkalmas szénsavas italokhoz.

Ameland – Palack bambuszfedéllel

SKU: MO6413-22
2043 Ft
Üveg ivópalack bambuszból készült, fém fogantyúval ellátott kupakkal. Űrtartalom: 500 ml. Maradjon hidratált egész nap, és vigye magával ezt a palackot bárhová. A fogantyú segítségével könnyedén magával viheti, vagy karabineres eszközeihez rögzítheti. A bambuszfedél kellemes, természetes megjelenést kölcsönöz a palacknak. Szivárgásmentes. A bambusz természetes anyag, termékenként szín- és méretbeli eltérések jelentkezhetnek, ami befolyásolhatja a dekoráció végső eredményét.

Arctic – Duplafalú palack

SKU: MO6896-16
4291 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél palack, fogantyúval ellátott fedéllel. Szivárgásmentes. Űrtartalom: 500 ml.
Burgundi
Ezüst
Fehér
Fekete
Tengerészkék

Aspen Cork – Duplafalu palack

SKU: MO6313
4260 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termoszpalack parafa aljjal. Ez a palack melegen vagy hidegen tartja az italokat, így egész nap élvezheti őket, és hidratált maradhat. A parafa alj természetes megjelenést kölcsönöz a palacknak. Űrtartalom: 500 ml. Szivárgásmentes.
Áttetsző
Áttetsző kék
Áttetsző szürke
Fehér
Fekete
Királykék
Narancssárga
Piros
Zöld

Aspen Glass – Üveg palack

SKU: MO9800
1647 Ft
650 ml űrtartalmú üveg palack rozsdamentes acél kupakkal. Nem alkalmas szénsavas italokhoz. Szivárgásmentes.
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Narancssárga
Piros
Zöld

Athena – Duplafalú termoszpalack

SKU: MO6750
5557 Ft
Duplafalú termoszpalack újrahasznosított rozsdamentes acélból (90% újrahasznosított rozsdamentes acél, 10% rozsdamentes acél). Szivárgásmentes. Űrtartalom: 500 ml.

Batami – Duplafalu üvegpalack

SKU: MO6854-22
6636 Ft
Duplafalú palack boroszilikát üvegből, fém fogantyús bambusz kupakkal, teaszűrővel. Űrtartalom: 400 ml.

Batumi Glass – Duplafalú termoszpalack

SKU: MO9420-22
4855 Ft
Duplafalú hőálló üvegből készült palack teaszűrővel, bambusz tetővel. 400 ml űrtartalom. A bambusz természetes anyag, színében, mintázatában és méretében esetenként eltérő lehet. Szivárgásmentes.
Arany
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Narancssárga
Piros
Zöld

Belo Bottle – Duplafalú palack

SKU: MO9812
4153 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termoszpalack. Űrtartalom 500 ml. Szivárgásmentes. Egy egyszerű kialakítású, duplafalú palack, hogy kedvenc italát bárhol melegen vagy hidegen tarthassa. Tökéletes, hogy magával vigye utazásra, kirándulásra vagy piknikre.
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Piros
Zöld

Big Moss – Palack

SKU: MO9350
1423 Ft
Szimplafalú alumínium palack karabinerrel. Űrtartalom: 750 ml. A karabiner hegymászásra, védőfelszerelés céljára nem alkalmas. A szublimációs nyomtatás csak a fehér színű terméken érhető el. Szivárgásmentes.
Ezüst
Fekete
Kék
Piros

Biscing – Alumínium kulacs

SKU: KC1203
1498 Ft
Szimplafalú alumínium kulacs. Űrtartalom: 600 ml.
Fehér
Fekete
Királykék

Chai – Üvegpalack szilikon tokban

SKU: MO6845
2757 Ft
Üvegpalack szilikon tokban, bambusz kupakkal, pamut csuklópánttal. Nem alkalmas szénsavas italokhoz. Szivárgásmentes. Űrtartalom: 500 ml.
Arany
Ciklámen
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Lime
Narancssárga
Piros
Titán
Türkiz

Chan – Duplafalú termosz

SKU: MO8314
3434 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termosz. Űrtartalom: 500 ml. Szivárgásmentes. Ez a termoszpalack hosszabb ideig melegen tartja kedvenc italát. Vigye magával ezt a palackot, és élvezze a kávét vagy teát az úton.
Fehér
Fekete
Tengerészkék

Cleo – Duplafalú termoszpalack

SKU: MO6772
4696 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termoszpalack, kampós akasztóval a fedélen. Űrtartalom: 500 ml.
Fehér
Fekete
Tengerészkék

Cleo Large – Duplafalú termoszpalack

6679 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termoszpalack kampós akasztóval a fedélen. Űrtartalom: 970 ml.
Burgundi
Ezüst
Fehér
Fekete
Tengerészkék

Dudinka – Duplafalú palack.

SKU: MO6288
4509 Ft
Duplafalú, rozsdamentes acélból készült termoszpalack. Ez a palack melegen vagy hidegen tartja az italokat, így egész nap élvezheti őket, és hidratált maradhat. Egy egyszerű, mégis stílusos kialakítású palack. Űrtartalom: 500 ml. Szivárgásmentes.

Fjord White – Üvegpalack

SKU: MO6246-22
1885 Ft
Üvegpalack bambuszfedéllel és TPU pánttal. Vigye magávalkedvenc italát bárhová, és maradjon hidratált. A TPU pánttal könnyenhordozható vagy táskára rögzíthető, a bambuszfedél természetesmegjelenést kölcsönöz a palacknak. Nem alkalmas szénsavas italokhoz. Űrtartalom: 500 ml. Szivárgásmentes. A bambusz természetes anyag,termékenként szín- és méretbeli eltérések jelentkezhetnek, amibefolyásolhatja a dekoráció végső eredményét.

Frisian – Palack bambuszfedéllel

SKU: MO6426-22
1811 Ft
Üvegpalack bambusz kupakkal. Űrtartalom: 650 ml. Tartson magával egy palackot a nap folyamán, hogy hidratált és egészséges maradjon. A bambuszból készült kupak természetes megjelenést kölcsönöz ennek a palacknak, és kiemeli a hagyományos üvegpalackok közül. Szivárgásmentes. A bambusz természetes anyag, termékenként szín- és méretbeli eltérések jelentkezhetnek, ami befolyásolhatja a dekoráció végső eredményét.
Áttetsző fehér
Áttetsző lime
Áttetsző narancssárga
Áttetsző piros
Áttetsző szürke
Áttetsző világoskék
Királykék

Glacier Rpet – Palack

SKU: MO6237
1655 Ft
RPET ivópalack gumírozott kivitelben, RPET belsejű rozsdamentes acél kupakkal, szilikon tömítőgyűrűvel. BPA mentes. Szivárgásmentes. Űrtartalom: 600 ml. Nem alkalmas szénsavas italokhoz.
Ezüst
Fehér
Fekete
Kék
Narancssárga
Piros
Türkiz
Zöld

Helsinki – Duplafalú termoszpalack

SKU: MO9431
3334 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél termosz 500 ml űrtartalommal. Fém fogantyús bambusz kupakkal. A szublimációs nyomtatás csak a fehér színű terméken érhető el. Szivárgásmentes.