Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Ezüst
Fekete

3 SERVICE –

SKU: MO9503
2730 Ft
Kemping evőeszköz készlet, rozsdamentes acélból, alumínium nyéllel. Multifunkciós kanál, villa és kés fehér ajándékdobozban.
Arany
Fekete

5 Service – Rozsdamentes acél evőeszköz

SKU: MO6149
1587 Ft
Többször használható rozsdamentes acélból készült evőeszközkészlet, amelyet könnyedén magával vihet, bárhová is megy, az otthonról hozott ebédek remek kiegészítője. Ez a készlet kést, villát, kanalat, szívószálat és ez utóbbi tisztítására alkalmas kefét tartalmaz. A szett minden eleme elfér a cipzáras, akasztó zsinóros neoprén tokban.

Cold Straw – Acél szívószál / tisztítókefe tokban

SKU: MO9602-16
438 Ft
Többször használható rozsdamentes acél szívószál és tisztítókefe szett mikroszálas zsákban.

Custa Set – Rozsdamentes evőeszközkészlet

SKU: MO6336-13
1955 Ft
Többször felhasználható, rozsdamentes acélból készült, bükkfa nyelű evőeszközből álló készlet. A szettet egy kis vászon tokban szállítjuk, így könnyen magával viheti, hogy útközben, piknikezéskor vagy a munkahelyén bármikor egészséges ebédet fogyaszthasson. A készlet kést, villát, kanalat, valamint rozsdamentes acél szívószálat és tisztítókefét tartalmaz, így használat után megtisztíthatja a szívószálat. Minden eszköz elfér a húzózsinóros vászon tokban. A bükkfa természetes anyag, termékenként szín- és méretbeli eltérések jelentkezhetnek, ami befolyásolhatja a dekoráció végső eredményét.

Natural Straw – Bambusz szívószál / tisztítókefe tokban

SKU: MO9630-13
687 Ft
2 db többször használható bambusz szívószálból és rozsdamentes acél / nejlon tisztítókeféből álló szett pamut zsákban. Mivel a bambusz természetes anyag, vastagsága és felülete termékenként változó lehet.
Fehér
Fekete
Kék
Piros

Rigata – Evőeszközkészlet PP-ből

SKU: MO6661
528 Ft
Többször használható PP hordozható evőeszközkészlet tokban. Kanalat, villát és kést tartalmaz. A többször használható termékek hozzájárulnak az egészségesebb környezetünkhöz. A következő piknikre vigye magával ezt a hordozható evőeszközkészletet.

Setboo – Bambusz evőeszköz készlet

SKU: MO9786-13
630 Ft
Többször használható bambusz evőeszköz készlet vászon tokban, késsel, villával és kanállal. A bambusz természetes anyag, színében, mintázatában és méretében esetenként eltérő lehet.

Setstraw – Bambusz evőeszköz + szívószál

SKU: MO6121-13
902 Ft
Ehhez a többször használható bambusz evőeszközkészlethez praktikus vászontok tartozik. Nem csupán az otthonról hozott ebédek remek kiegészítője, bármely étkezőasztalon vagy konyhában is jól mutat. A bambusz szívószálhoz tisztítókefe is tartozik, így könnyedén többször is felhasználható. Az evőeszközkészlet kést, villát, kanalat és szívószálat tartalmaz. Minden elem tartós bambuszból készült.

Stapi Set – Kempingszett

SKU: MO6359-03
1436 Ft
3 darabos rozsdamentes acél kemping evőeszköz készlet RPET tasakban. Tökéletes ajándék a szabadtéri időtöltés szerelmeseinek, akik szeretnek rendszeresen kempingezni. A kések, a villa és a kanál félbehajtható, hogy a lehető legkisebb helyet foglaljanak. Az evőeszközök tasakja újrahasznosított PET műanyagból készült.